andalucia-drevo

GDPR

Zásady ochrany osobních údajů

Informace ke zpracování osobních dat

Společnost ARCO INTERIER, s.r.o. se sídlem Milady Horákové 227, 272 01 Kladno, IČ 26140918 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste věděli, že osobní údaje, které nám poskytujete, zpracováváme maximálně zodpovědně a zcela transparentně a máte nárok požádat o informace o námi evidovaných osobních údajích, jejich opravu, či výmaz, pokud jsou uděleny na základě Vámi vysloveného souhlasu. V případě jakýchkoli dotazů týkající se zpracování Vašich osobních údajů se na nás můžete obrátit písemně na adrese sídla společnosti. 

Zpracování osobních údajů

Společnost ARCO INTERIER, s.r.o. zpracovává osobní údaje výhradně na základě důvodů stanovených v aplikovatelných právních předpisech. Pro zpracování osobních údajů musí být naplněn alespoň jeden ze zákonných důvodů, kterými jsou: souhlas se zpracováním osobních údajů, plnění smluvních závazků, plnění právní povinnosti správce, oprávněné zájmy správce.   

Zabezpečení Vašich osobních dat

Společnost ARCO INTERIER, s.r.o. dbá na bezpečnost osobních dat, které nám předáváte. Přijali jsme vhodná technická a organizační opatření, abychom Vaše data dostatečně chránili s ohledem na závažnost jejich zpracování. K Vašim osobním údajům, které jsme od Vás získali, nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nepředáváme jej bez Vašeho souhlasu dalším subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon, nebo oprávněná ochrany našich právních zájmů. 

Právo na informace

Vaším právem je požádat společnost ARCO INTERIER, s.r.o. o informace, jaké osobní údaje a v jakém rozsahu a pro jaký účel o Vás zpracováváme. Tyto informace Vám poskytneme zdarma ve lhůtě nejpozději 30 dnů, v mimořádných situacích pak nejpozději ve lhůtě 90 dnů. O prodloužení lhůty v mimořádných případech Vás budeme včas informovat. Pokud budete požadovat sdělení informací, které o Vás evidujeme, budeme nejprve potřebovat ověřit, že jste skutečně osoba, které tyto informace náleží. Ve Vaší žádosti tedy uveďte dostatečnou identifikaci Vaší osoby. V případě potřeby máme právo vyžádat si doplňující informace k Vaší identifikaci, než Vám poskytneme osobní údaje, které zpracováváme k Vaší osobě.

Naším právem pak je zamítnout požadavky na informace, které jsou bezdůvodné, či se nepřiměřeně opakují, případně jejich získání vyžaduje nepřiměřené úsilí, nebo by byly obtížně získatelné (typicky ze záložních systémů, archiválií apod.). 

Aktualizace údajů, právo na opravu

Jelikož se mohou osobní údaje v průběhu času měnit (například změna příjmení), budeme rádi, pokud nás informujete, že u Vás nastala nějaká změna, tak abychom Vaše osobní údaje měli aktuální a nedocházelo k případným omylům. Podání informace o změně údajů je nezbytně nutné pro to, abychom mohli řádně vykonávat svoji činnost správce. 

S tím souvisí i Vaše právo na opravu osobních údajů, které o Vás evidujeme. Pokud zjistíte, že naše údaje již nejsou aktuální, máte právo požadovat jejich opravu.  

Námitky

Pokud se domníváte, že Vaše osobní údaje nezpracováváme v souladu s platnou legislativou ČR a Evropské unie, máte právo vznést námitku a my následně prověříme oprávněnost Vašeho požadavku. Informujeme Vás, že Vaším právem je obrátit se také s námitkou proti zpracovávaným osobním údajům, které o Vás zpracováváme na příslušný dozorový úřad pro ochranu osobních údajů na adrese: 

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7

Právo na výmaz

Pokud jste nám někdy udělili souhlas se zpracováním svých osobních údajů, máte právo jej kdykoli odvolat a my osobní údaje, které zpracováváme výhradně na základě Vašeho souhlasu, máme povinnost vymazat. Právo na výmaz se nevztahuje na zpracovávané údaje v rámci povinnosti plnění smlouvy, zákonných důvodů, či oprávněných zájmů. Pokud jsou některá Vaše data uchovávána v záložních systémech, které automatizovaně zajišťují odolnost všech našich systémů a plní funkci ochrany ztráty dat pro případy havárií, není v našich silách vymazat tyto data i ze záložních systémů a nezřídka to není ani technicky proveditelné. Nicméně tyto data nejsou dále nijak aktivně zpracovávána a nebudou sloužit k dalším účelům zpracování. 

Kam se můžete obrátit

Naše společnost nejmenovala pověřence na ochranu osobních. Ve všech záležitostech týkajících se ochrany Vašich osobních údajů se tedy obracejte přímo na kontaktní email: formanek@arquati.cz

nebo na adresu: 

ARCO INTERIER, s.r.o.
Milady Horákové 227
272 01 Kladno

Telefon
E-mail*
Kraj*
Co nám chcete říct?*
Smazat dotaz
  • Mg-4061-jpg
  • Img-1505-2-jpg
  • Unadjustednonraw-thumb-16df-jpg
  • Img-1828-jpg
  • Img-1824-jpg
  • 40769-6659-apollo-aqua-a-jpg
  • Unadjustednonraw-thumb-17be-jpg
  • Img-0970-jpg
  • Img-1719-jpg
  • Unadjustednonraw-thumb-16e4-jpg
  • Img-0027-jpg
  • P7210192-jpg
  • 2012-08-02-16-57-55-jpg
  • Img-0981-jpg
  • 2013-09-04-11-30-10-jpg
  • 2013-09-13-14-23-59-jpg
  • 2013-09-19-11-08-47-jpg
  • Baldachyn-3-jpg
  • Dsc00077-jpg
  • Img-0004-jpg
  • Img-0008-jpg
  • Img-0010-jpg
  • Img-0011-2-jpg
  • Img-0022-jpg
  • Img-0026-jpg
  • Img-0027-2-jpg
  • Img-0028-2-jpg
  • Img-0028-3-jpg
  • Img-0028-jpg
  • Img-0016-jpg
  • Img-0031-jpg
  • Img-0035-jpg
  • Img-0009-jpg
  • Img-0044-jpg
  • Img-0045-2-jpg
  • Img-0045-jpg
  • Img-0040-jpg
  • Img-0046-jpg
  • Img-0047-2-jpg
  • Img-0047-jpg
  • Img-0051-jpg
  • Img-0052-jpg
  • Img-0055-jpg
  • Img-0059-jpg
  • Img-0061-jpg
  • Img-0063-jpg
  • Img-0066-jpg
  • Img-0073-jpg
  • Img-0074-jpg
  • Img-0083-jpg
  • Img-0085-2-jpg
  • Img-0346-jpg
  • Img-0350-jpg
  • Img-0354-jpg
  • Img-0360-jpg
  • Img-0401-jpg
  • Img-0460-jpg
  • Img-0562-jpg
  • Img-0706-jpg
  • Img-0707-jpg
  • Img-0710-jpg
  • Img-0715-jpg
  • Img-0716-jpg
  • Img-0826-jpg
  • Img-0855-jpg
  • Img-0864-jpg
  • Img-1381-jpg
  • Img-2325-jpg
  • Img-2368-jpg
  • Img-2604-jpg
  • Img-4706-jpg
  • Img-4853-jpg
  • Img-4875-jpg
  • Img-4893-jpg
  • Img-5002-jpg
  • Img-5174-jpg
  • Img-5084-jpg
  • Img-5090-jpg
  • Img-5171-jpg
  • Img-5175-jpg
  • Img-5238-jpg
  • Img-5504-jpg
  • Img-5629-jpg
  • Img-5633-jpg
  • Img-5652-jpg
  • Img-5667-jpg
  • Img-6559-jpg
  • Img-6720-jpg
  • Img-7169-jpg
  • Img-7225-jpg
  • Img-7647-jpg
  • Img-7654-jpg
  • Img-9552-jpg
  • Img-9589-jpg
  • Img-9617-jpg
  • Img-7158-jpg
  • Img-9694-jpg
  • Img-9748-jpg
  • Img-20160713-091718-jpg
  • Img-20171208-124315-jpg
  • Makroll33004-jpg
  • P4160068-jpg
  • P4280005-jpg
  • P5200111-jpg
  • P5280133-jpg
  • P5300142-jpg
  • P6060025-jpg
  • P6170027-jpg
  • P6180029-jpg
  • P6250043-jpg
  • P6250052-jpg
  • P6250083-jpg
  • P6250084-jpg
  • P6260115-jpg
  • P7010151-jpg
  • P7010153-jpg
  • P7020166-jpg
  • P7020168-jpg
  • P7110044-jpg
  • P7110053-jpg
  • P7110064-jpg
  • P7160082-jpg
  • P7210193-jpg
  • P8190016-jpg
  • Reverse3-jpg
  • Img-0911-jpg
  • Img-0916-jpg
  • Img-0889-jpg
  • Img-0904-jpg
  • Img-20160621-150649-jpg
  • Img-20160624-134054-jpg
  • Img-20160711-141537-jpg
  • Img-20160713-091736-jpg
  • Img-20160719-162236-jpg
  • Img-20160720-150313-jpg
  • Img-20170327-151353-jpg
  • Img-20180606-112202-jpg
  • Img-20170622-160243-jpg
  • Img-20180329-150845-jpg
  • Img-20171109-135357-jpg
  • Img-20180606-112226-jpg
  • Img-20180621-112124-jpg
  • P2010058-jpg
  • Img-20180920-114734-1-jpg
  • Img-20180913-081733-jpg
  • Unadjustednonraw-thumb-17f9-jpg
  • Unadjustednonraw-thumb-16f0-jpg

                                                                                                Výsledek obrázku pro logo instagramVýsledek obrázku pro logo youtube